Poszukuję warsztatu w którym wyjmą szybę zabezpieczą lekką korozję i włożą szybę z nową uszczelką.
zdecydowałem się w końcu na to miejsce http://www.auto-szyby-warszawa.net/ cena w porównaniu z innymi miejscami korzystna 150 zł.
Wymiana szyby - Warszawa
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
wwerner
- Początkujący T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: VW Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Wymiana szyby - Warszawa
Chyba mogę polecić serwis w Falenicy na wprost stacji kolejowej. Ponieważ swój wóz kupiłem z pękniętą przednią szybą, tam właśnie zawitałem. Zapowiadany koszt (szyba zielona z przydymieniem na górze + montaż) miał wynieść 410 zł i tyle wyniósł. Co ciekawe, po montażu (trwającym 4 godziny) okazało się, że na szybie jest rysa. Szef w konfuzji, natychmiast i bez problemów obiecał wymianę na kolejny egzemplarz, jesteśmy umówieni na najbliższą środę. Jeśli operacja zakończy się pomyślnie, dodam tę informację na forum.
-
darkob
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 12 razy
- Kontakt:
wwerner pisze:Chyba mogę polecić serwis w Falenicy na wprost stacji kolejowej. Ponieważ swój wóz kupiłem z pękniętą przednią szybą, tam właśnie zawitałem. Zapowiadany koszt (szyba zielona z przydymieniem na górze + montaż) miał wynieść 410 zł i tyle wyniósł. Co ciekawe, po montażu (trwającym 4 godziny) okazało się, że na szybie jest rysa. Szef w konfuzji, natychmiast i bez problemów obiecał wymianę na kolejny egzemplarz, jesteśmy umówieni na najbliższą środę. Jeśli operacja zakończy się pomyślnie, dodam tę informację na forum.
Mam do Nich blisko i dwa razy korzystałem z ich usług i nie było problemów.
-
wwerner
- Początkujący T4
- 12
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: VW Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Też już mogę ponownie potwierdzić - szyba została wymieniona. Solidna firma zatem.