Wymiana szyby - Warszawa

Polecane i odradzane miejsca w Twojej okolicy.
Doświadczenia z warsztatów i zakupów.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
sumarek
Forumowicz T4

Answers: 0
13
Last active: -
Tematy: 15
Model:
Auto: t4 białas
podziekowal za post: 18 razy
Kontakt:

Wymiana szyby - Warszawa

Nieprzeczytany post autor: sumarek »

Poszukuję warsztatu w którym wyjmą szybę zabezpieczą lekką korozję i włożą szybę z nową uszczelką.

zdecydowałem się w końcu na to miejsce http://www.auto-szyby-warszawa.net/ cena w porównaniu z innymi miejscami korzystna 150 zł.
wwerner
Początkujący T4

12
Tematy: 3
Model:
Auto: VW Multivan
otrzymal podziekowanie: 1 raz
Kontakt:

Re: Wymiana szyby - Warszawa

Nieprzeczytany post autor: wwerner »

Chyba mogę polecić serwis w Falenicy na wprost stacji kolejowej. Ponieważ swój wóz kupiłem z pękniętą przednią szybą, tam właśnie zawitałem. Zapowiadany koszt (szyba zielona z przydymieniem na górze + montaż) miał wynieść 410 zł i tyle wyniósł. Co ciekawe, po montażu (trwającym 4 godziny) okazało się, że na szybie jest rysa. Szef w konfuzji, natychmiast i bez problemów obiecał wymianę na kolejny egzemplarz, jesteśmy umówieni na najbliższą środę. Jeśli operacja zakończy się pomyślnie, dodam tę informację na forum.
darkob
Forumowicz T4

16
Tematy: 5
Model:
Auto: T4
otrzymal podziekowanie: 12 razy
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: darkob »

wwerner pisze:
Chyba mogę polecić serwis w Falenicy na wprost stacji kolejowej. Ponieważ swój wóz kupiłem z pękniętą przednią szybą, tam właśnie zawitałem. Zapowiadany koszt (szyba zielona z przydymieniem na górze + montaż) miał wynieść 410 zł i tyle wyniósł. Co ciekawe, po montażu (trwającym 4 godziny) okazało się, że na szybie jest rysa. Szef w konfuzji, natychmiast i bez problemów obiecał wymianę na kolejny egzemplarz, jesteśmy umówieni na najbliższą środę. Jeśli operacja zakończy się pomyślnie, dodam tę informację na forum.

Mam do Nich blisko i dwa razy korzystałem z ich usług i nie było problemów.
wwerner
Początkujący T4

12
Tematy: 3
Model:
Auto: VW Multivan
otrzymal podziekowanie: 1 raz
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: wwerner »

Też już mogę ponownie potwierdzić - szyba została wymieniona. Solidna firma zatem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty, serwisy i sklepy”