Witajcie koledzy.
Szukałem na forum informacji dotyczacych w/w zmiany konkretnie dla tego licznika,przeczytałem kilka tematow od A-Z i wszystko mi sie pomieszało i dlatego zdecydowałem sie zalożyc nowy temat.
Posiadam Multivana ACV z 1998r.
Kupilem licznik 7D0920820B z MFA i przymierzam sie do wymiany z oryginalnego zielonego na niebieski.kupiłem tez wiazke licznika.Posiadam manetke z MFA i działający tempomat.
Co musze zrobic krok po kroku zeby działał? Chodzi mi o jakies specjalne przygotowanie wiązki,dołożenie kabli lub cokowiek.mam nadzieje,że ktos to robił z takim licznikiem i udzieli mi kilku wskazówek....
Zmiana licznika z zielonego na niebieski z MFA 7D0920820B
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Last active: -
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Zmiana licznika z zielonego na niebieski z MFA 7D0920820
Słabo szukałeś, wklep licznik bez can z mfa pdf
-
modena666
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: Zmiana licznika z zielonego na niebieski z MFA 7D0920820
a moglbys mi podlinkowac ten temat?bo znowu mi wyskoczylo 70 stroni niewiele w temacie tego licznika...