Sie ma, czy ktoś wie po co są śrubki w tej osłonie żarówki, bo z tego co widzę to można ją przestawić w lewo lub w prawo. Pytam bo długie mi "krótko" świecą trochę mocniej tylko ale nie mają zasięgu. Może tą przesłonę trzeba przestawić? Żarówka się przesuwa dobrze po włączeniu długich. Mam ten biksenon i mijania sa super ale długie do bani... jest jeszcze napis na obudowie żarówki ze strzałkami LOW i HIGH.
http://img524.imageshack.us/img524/5508/dsc01212s.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Zarówka hid
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
autoholik
- Aktywny T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: MULTIVAN
- Opis: T4 RULEZ :)
GG:9848000 - Lokalizacja: Poznań
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Zarówka hid
Jedno co mi pzrychodzi do glowy to to że jest to sterowanie jasnością albo coś w tym stylu gdyż z angielskiego LOW- nisko ,słabo HIGH- wysoko ,mocno