Witam.
Chciałbym kupić i założyć kangurka do swojej T4 Caravelle LF.
Niestety nie mam w okolicy sklepu który by miał coś takiego od ręki lub znajomego co by miał zamontowanego kangura.
Ja sam zapewne będę szukał i kupował w sieci ale do rzeczy. Mam pewne obawy czy po zamontowaniu kangura nie będę miał problemu zdejmowania maski/osłony komory silnikowej od spodu czyli podwozia. Gdzie mniej więcej mocowane są zaczepy ?
Bardzo chętnie bym zobaczył jak wygląda zamontowany kangur od spodu.
Czy ogólnie możecie coś polecić z kangurów w miarę dobrej cenie ?
pzdr
Orurowanie T4 - Kangurek a osłona w podwoziu
-
edibus
- Aktywny T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4 laweta
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Re: Orurowanie T4 - Kangurek a osłona w podwoziu
w sprawie kangura wal do Kubka on z tego co wiem ściąga takowe rzeczy z NL a z tego co wiem jakościowe bardzo dobre
-
Kubek
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 27
- Model:
- Auto: VW T4 Fake Syncro
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 65 razy
- Kontakt:
Zaczepy są montowane na Oryginalne otwory w ramie ( z przodu oczywiście ) . Każdy zaczep ( ja to nazwe uchwyt ) jest przykrecony na dwóch srubach do ramy, jedna od góry - z boku u góry, a druga wkręcana jest w to samo miejsce co jedna ze śrub trzymających dolną osłonę silnika. Przed założeniem uchwytów kangura, musisz ściągnąć osłonę silnika. W zasadzie uchwyty trzymają się już na górnych śrubach. Zakładasz osłonę z powrotem ,zakręcając ja na 4 śruby ,dwie przednie przechodzą przez oczko uchwytów kangura. Jest pewien zakres regulacji kangura na uchwytach ,bliżej zderzaka lub w odstępie od niego .
UWAGA!!!
Ani kangur,ani jego uchwyty nie kolidują ze zdjeciem osłony silnika podczas np. zmiany oleju itp. Odkręcamy tylko śruby mocujące osłonę ( są chyba 4 ) z czego te dwie z przodu trzymają także uchwyty kangura.
Kangury , rurki boczne ( 3 albo 4 typy ) do wersji krótkiej i długiej, relingi dachowe do wersji krótkiej i długiej ,blacha na zderzak tylny,chromowe nakładki na lusterka,chromowe nakładki/listwy na gril i inne tego typu wynalazki mogę zwieść do PL!!!!
pozdr. <england>
UWAGA!!!
Ani kangur,ani jego uchwyty nie kolidują ze zdjeciem osłony silnika podczas np. zmiany oleju itp. Odkręcamy tylko śruby mocujące osłonę ( są chyba 4 ) z czego te dwie z przodu trzymają także uchwyty kangura.
Kangury , rurki boczne ( 3 albo 4 typy ) do wersji krótkiej i długiej, relingi dachowe do wersji krótkiej i długiej ,blacha na zderzak tylny,chromowe nakładki na lusterka,chromowe nakładki/listwy na gril i inne tego typu wynalazki mogę zwieść do PL!!!!
pozdr. <england>
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
wrzucisz foto jak dasz radę skoro jest wybór ????Kubek pisze:rurki boczne ( 3 albo 4 typy ) do wersji krótkiej
-
mk.maniek
- Aktywny T4
- 12
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Imprezobus
- Opis: Das beste ist meine Bulli
- podziekowal za post: 25 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Kubek, poka!!!! poka!!!! relingi dachowe, zapodam dechę surfingową na dach <yahoo> <31>
Kubek a one są podłużne czy poprzeczne ?????
Kubek a one są podłużne czy poprzeczne ?????