Prędkościomierz vw t4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mario78
- Forumowicz T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: t4 99 westfalia 94
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Prędkościomierz vw t4
Witam wszystkich kupiłem t4 2.4D z 99 roku i chciałbym odłączać licznik żeby nie leciały kilometry a żeby można normalnie jezdzić. Myślałem ze jest to licznik na linkę a okazało się ze elektroniczny z niebieskim podświetleniem na dwie kostki Czy może mi ktoś napisać który kabel,jaki kolor,nr pinu,na i której kostce mam przeciąć i wstawić przełącznik żebym mógł rozłączać czujnik na skrzyni od licznika i czy oczywiście jest taka możliwość czy nic nie będzie się działo.
Po prostu chce jezdzić w weekendy samochodem żeby licznik nie nabijał kilometrów a żeby reszta działała poprawnie
Dziękuje i Pozdrawiam
EDIT:
pomóżcie prosze ktos kto ma schemat elektryczny od t4 z 99 roku
Po prostu chce jezdzić w weekendy samochodem żeby licznik nie nabijał kilometrów a żeby reszta działała poprawnie
Dziękuje i Pozdrawiam
EDIT:
pomóżcie prosze ktos kto ma schemat elektryczny od t4 z 99 roku
Ostatnio zmieniony 06 sie 2013, 22:09 przez grzesiex, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: post pod postem
Powód: post pod postem
-
guapo
- Początkujący T4
- 13
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Re: Prędkościomierz vw t4
Po co odłączać licznik, raz w tygodniu walnąć ze trzy godzinki na wstecznym <53>
-
mario78
- Forumowicz T4
- 13
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: t4 99 westfalia 94
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
na pewno nikt go z was nie kupi bo do polski go nie przyprowadze tu gdzie mieszkam t4 z roku 99 kosztuje w przeliczeniu na polskie 22 tys zł
Ostatnio zmieniony 07 sie 2013, 21:08 przez mario78, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czarny1x1x
ale może ktoś z nas mieszka tam gdzie ty kolego mieszkasz i jednak go kupi !!! <30> można w soboty i niedziele wozić go lawetą <01>
-
kornik50
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Witam
Mam problem,w prędkościomierzu mojego T4 /1997r/ po włączeniu zapłonu wodać tylko licznik przebiegu ,natomiast zegar czasowy /drugie okienko po lewej/ nie zapala sie lampka i nie widac godziny.Zegar działa,Czy tą "lampke" mozna wymienić?
Dzieki za ewentualną pomoc.
Mam problem,w prędkościomierzu mojego T4 /1997r/ po włączeniu zapłonu wodać tylko licznik przebiegu ,natomiast zegar czasowy /drugie okienko po lewej/ nie zapala sie lampka i nie widac godziny.Zegar działa,Czy tą "lampke" mozna wymienić?
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
mozna, musisz wyciagnac licznik i wymienić zaróweczki podswietlające.kornik50 pisze:Witam
A kolega który założył tego posta chce, zeby przebieg mu nie leciał bo pewnie mieszka w Norwegii i żeby płacić niskie ubezpieczenie zadeklarował minimalny przebieg. Ostatnio spotkałem sie właśnie z takim przypadkiem.
-
czarny1x1x
Nie tu się płaci ubezpieczenie od kilometrów dwa komplety zegarów trzeba mieć <01>