Przekaźnik wentylatorów. Nietypowa wymiana.

Kostki, przekaźniki, alarmy, światła, klaksony i inne cuda z kabli.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
areckip1986
Początkujący T4

Answers: 0
14
Last active: -
Tematy: 2
Model:
Auto: T4
Kontakt:

Przekaźnik wentylatorów. Nietypowa wymiana.

Nieprzeczytany post autor: areckip1986 »

Witam serdecznie wszystkich. Mam bardzo nietypowy problem... Otóż w mojej T4 1,9 TD z roku 91 nie działają wentylatory :( uciążliwe strasznie ponieważ latam teraz non stop z przyczepą :/ Znalazłem przekaźniki do wentylatorów, ale są aż 3 jakieś zwykłe założone. Oczywiście zardzewiały i nie chodzą. Ktoś to sobie przerobił z tego dużego na 3 małe :/ wczoraj zakupiłem jeden oryginalny (ten duży) o nr. 701919506 i wtyczki do niego, ale mają wszystkie czarne przewody wychodzące :( może jest ktoś w stanie mi pomóc, ewentualnie podrzucić jakieś zdjęcie co z czym połączyć. i gdzie później wpiąć wtyczkę od czujnika tego z chłodnicy. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam :)
Probe041
Nadteczkownik Nieuleczalny

Answers: 0
16
Last active: -
Tematy: 65
Model:
Auto: T4
podziekowal za post: 163 razy
otrzymal podziekowanie: 781 razy
Kontakt:

Re: Przekaźnik wentylatorów. Nietypowa wymiana.

Nieprzeczytany post autor: Probe041 »

A bezpieczniki blaszkowe pod maską sprawdzone?

Takie coś jeszcze znalazłem http://www.t4-wiki.de/wiki/Schalter_F18 ... _Anschluss
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”