Problem z wycieraczkami

Kostki, przekaźniki, alarmy, światła, klaksony i inne cuda z kabli.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
tomasgolas
Początkujący T4

Answers: 0
15
Last active: -
Tematy: 9
Model:
Auto: Caravelle
Kontakt:

Problem z wycieraczkami

Nieprzeczytany post autor: tomasgolas »

Witam, Mam problem z wycieraczkami a dokładniej na pozycji czasowej nie działają, a na pozycji syzbkiej raz działają raz nie a na najszybszej pozycji działaja bez problemów, tak samo gdy włączam spryskiwacz to działa bez włączania wycieraczek. wcześniej działało. Kiedys jechałem i musiałem co chwile włączac i wyłączac manetką wycieraczki z szybkiego poziomu na wylaczanie bo czasówka mi nie działa a nie wiem jaki moze byc powod ze tak sie dzieje wczesniej dzialalo wszystko OK, i nie wiem czy to manetki są do wymiany czy przekazniki lub bezpieczniki nie znam sie i prosze was o pomoc.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2011, 17:14 przez grzesiex, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: literówka
mikoli
Znawca T4

16
Tematy: 3
Model:
Auto: T4
podziekowal za post: 9 razy
otrzymal podziekowanie: 102 razy
Kontakt:

Re: Problem z wycieraczkami

Nieprzeczytany post autor: mikoli »

Prawdopodobnie padł przekaźnik wycieraczek w skrzynce bezpieczników na pozycji 8-mej, możesz założyć dwa rodzaje więcej tu: Tytuł: Sterowanie wycieraczek
tomasgolas
Początkujący T4

15
Tematy: 9
Model:
Auto: Caravelle
Kontakt:

Re: Problem z wycieraczkami

Nieprzeczytany post autor: tomasgolas »

Dziękuję za pomocną radę, jutro sprawdzę i napisze czy to przekaznik - 99. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”