Brak podświetlenia deski rozdzielczej
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
AmikTJE
- Nowy T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Brak podświetlenia deski rozdzielczej
Witam, mój problem polega na tym, że działa podświetlenie zegarów, ale nie działa podświetlenie pozostałych rzeczy (regulacja nawiewów, włącznik świateł). Nie działa również regulacja intensywności podświetlenia zegarów. Zegary niebieskie. Gdzie problem?
-
t4fan
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: Brak podświetlenia deski rozdzielczej
Witaj,
Niedawno ktoś miał podobny problem - przeszukaj drugą stronę tego działu i spróbuj tamtejszej porady.
Na przyszłość warto użyć 'szukajki' przed zadaniem pytania ;)
Niedawno ktoś miał podobny problem - przeszukaj drugą stronę tego działu i spróbuj tamtejszej porady.
Na przyszłość warto użyć 'szukajki' przed zadaniem pytania ;)
-
staszek
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: T 4
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 20 razy
- Kontakt:
Re: Brak podświetlenia deski rozdzielczej
ja miałem u siebie podobne zjawisko i zwarcie mi robił czujnik przy drzwiach który oświeca lampkę , alektryk mi ją odłączył i pogrzebał coś przy regulacji intensywności oświetlenia i wszystko wróciło do normy