Witam wszystkich serdecznie.
Chciałem się zapytać czy istnieje możliwość usytuowania lub "obniżenia" drugiego akumlatora (pod siedzeniem kierowcy). Mam w planie "obniżyć" obie konsole i zamontować siedzenia z Touran-a, więc przełożenie go (akumlatora) pod siedzenie pasażera nie wchodzi w grę. Ewentualnie myślałem nad "skrzynką akumlatora" z eurovana II (peugeot 807/fiat ulysse), tylko nie wiemczy jest tam miejsce (bak, wydech, webasto).
Czy ktoś z was robił coś takiego?
Za wszelką pomoc z góry dziękuję
Wysłane z mojego COL-L29 przy użyciu Tapatalka
Przełożenie drugiego akumlatora
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
T4Marcin
- Początkujący T4
- 5
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Vw t4
- Kontakt:
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Przełożenie drugiego akumlatora
Nie można, zostaje przeniesienie aku w inne miejsce lub kupno jeszcze niższego ale wątpię abyś taki znalazł.
-
SANCZO
- Stały bywalec
- 11
- Tematy: 15
- Model:
- Auto: vw t4
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Re: Przełożenie drugiego akumlatora
Możesz kupić akumulator AGM który można zainstalować w dowolnej pozycji więc można zaoszczędzić kilka cm montując go na boku . Niestety daje to około 2 cm różnicy . Inne rozwiązanie to cięcie podłogi i wstawienie jakiegoś kosza tylko nie wiem na ile pozwoli na to zbiornik paliwa czy inne rzeczy umieszczone w tym miejscu .