brak regulacji świateł
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
JOT
- Forumowicz T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 3 razy
- Kontakt:
brak regulacji świateł
Witam panowie ,wczoraj zabrałem się za wymianę przednich lamp i kostek ceramicznych do żarówek .Po złożeniu wszystkiego sprawdziłem czy światła świeca i czy jest regulacja wysokości światła , no i lipa regulacji brak czyli coś słychać w silniczkach i 2 razy zadziałały i koniec .Czy te silniczki są podłączone przez przekaźnik , czy to może jakaś inna przyczyna , bezpieczniki ok
-
JOT
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 3 razy
- Kontakt:
Re: brak regulacji świateł
nie przekładałem kupiłem wraz z lampami , przez chwile działały i przestały , może to wina przełącznika do świateł teraz nawet brzeczek świateł nie działa
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Skoro brzeczyk to poliftowy czyli poza moim zakresem wiedzy [emoji6]
Mogę więc tylko zapoponować lekturę Wiki: https://t4-wiki.de/wiki/Einsteller_E102_(Leuchtweite)
Mogę więc tylko zapoponować lekturę Wiki: https://t4-wiki.de/wiki/Einsteller_E102_(Leuchtweite)
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
No to masz w linku schemat i leć po nim z próbnikiem lub miernikiem. Np. sprawdź czy na wtyczce silniczka jest jakieś napięcie i czy się ono zmienia w ślad za zmianą polożenia pokrętła od regulacji.