Mam problem
W trakcie jazdy zwariowało sterowanie światłami.
Na włączonych światłach drogowych zgasło podświetlanie zegarów, zgasły kontrolki, obrotomierz i zegar, światła zewnętrzne świecą - długie. Po przełączeniu na krótkie - przełączają się lecz zapala się kontrolka długie. Kierunkowskazy działają lecz nie działają kontrolki w zegarach.
Po wyłączeniu świateł wszystko wraca do normy. Rzecz nie jest przypadkowa a stała.
Sprawdziłem wizualnie wszystkie bezpieczniki skrzynki pod kokpitem - wyglądają na nieprzepalone, sprawdziłem przekaźniki, styki ok - a wyciągnięcie każdego po kolei nie zmieniło objawów.
T4 2,5D 1996
Proszę o radę - nie rozumiem, nie oganiam tego
światła sprawne inaczej
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
horsky
- Nowy T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt: