swiatla, kable skrzynki bezpiecznikow
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Grzesiek--89
- Forumowicz T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 22
- Model:
- Auto: long
- podziekowal za post: 9 razy
- Kontakt:
swiatla, kable skrzynki bezpiecznikow
witam mam pytanie od nosnie swiatel wariuja mi tylnie swiatla wstecznego wogole podejrzewam czujnik wstecznego siadl tylko mam skrzynie automatyczna i nie umie znalesc czujnika swiatla wstecznego .Auto kupilem w lpicu i do prowadzam do ladu sciagnolem skrzynke bezpiecznikow a tam masakra kabel tasma izolacyjna posklejane komp sie nie laczy wogole ma ktos jakis schemat ,a czy jak kupie nowa skrzynke bezpiecznikow to obojetnie jaka czy do benzyny czy diesla ( mam benzyne ) wtyczki wydaje mi sie ze powiny pasowac .szukalem troche na t4 wiki ale po nie miecku nie umie za bardzo <zły>
-
mateusz2920
- Początkujący T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: swiatla, kable skrzynki bezpiecznikow
Wrzuć fotkę tej skrzynki może uda dojść się bez wymiany skrzynki.