dodatek do paliwa pb
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 18
- Model:
- Auto: vw t4
- podziekowal za post: 5 razy
- Kontakt:
-
flukem
- Aktywny T4
- 15
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: T4 escApAde
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 22 razy
- Kontakt:
Re: dodatek do paliwa pb
Ja jakoś mam złe doświadczenie z tymi specyfikami... wlali my raz dla picu do auta a zaznacze że wszystko ok było z nim i po tym specufiku jaja się zaczęły dziać, silnik dosłownie brzmiał jakosik inaczej a po 10 tys padła nam pompa... może zbieg okoliczności ale jestem teraz ostrożny.
-
Piter
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Westfalia/mixt L/+1
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 17 razy
- Kontakt:
Re: dodatek do paliwa pb
dodatki różne uszlachetniające benzynę w Polsce nie są potrzebne, jeżeli jeździsz samochodem wyprodukowanym w latach 90-tych ubiegłego wieku oraz później. Mają zastosowanie w samochodach starszych których silniki były przystosowane do etylin. W dzisiejszych czasach te specyfiki mają zastosowanie w krajach gdzie jest mocno zasiarczone paliwo np Bałkany. Polska ma jakościowo dobre a nawet bardzo dobre paliwo i naprawdę nie trzeba nic dodawać, no chyba, że rozpuszczalnik nitro aby lepiej silnik rwał i wypalało szybciej zawory etc ;)