Przekladka Z 94 na 1999 rok
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Dor65
- Last active: -
Przekladka Z 94 na 1999 rok
Witam, jestem fanem vito. Pierwszy raz u Was. CZESC i CZOLEM WSZYSTKIM. Milalem kilka samochodow 110 CDI, 115 CDI, i aktualnie mam 109 CDI. Nie rozumiem niemcow dlaczego nie cynkuja blach. NIE DBAJA O SWA MARKE. Ale tez w krzakach od kilku lat stoi caravelle max 1999 rok. 2,5 tdi, automat. Mialem pelno problemow z automatem I dlatego jest jak jest. Za dlugo lezy zeby praktycznie cos sie nadawalo do ponownego uzycia. Mieszkam za granica chce caravellen uruchomic. Kaste zostawic i uzbroic pojazd z czesci kupionego auta. Na koncu silnik oclic i zaplaci clo. Stary pojazd jest nadal zarejestrowany. Taka operacja mysle ze jeszcze bedzie sie oplacala. Prosze o jakies sugestie co to ceny przekladki .Ze wzgledu na polaczenie lotnicze intersuje mnie jakis warsztat w Szczecinie lub Gdansk. Prosze o ODPOWIEDZ. Pozdr. dla wszystkich . Dor 65.
-
czarny1x1x
-
paweł t4
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: WV T4 Multivan
- podziekowal za post: 14 razy
- otrzymal podziekowanie: 25 razy
- Kontakt:
Re: Przekladka Z 94 na 1999 rok
Ja też nie bardzo kumam <cool>czarny1x1x pisze:Nic nie zrozumiałem a ja nie jasno na tym forum piszę <śmiech>
-
Patrick
- Specjalista T4
- 13
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 73 razy
- Kontakt:
No to jest nas trzech , bo ja też nie wiem o co chodzi <śmiech>paweł t4 pisze:Ja też nie bardzo kumam <cool>czarny1x1x pisze:Nic nie zrozumiałem a ja nie jasno na tym forum piszę <śmiech>
-
edibus
- Aktywny T4
- 14
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4 laweta
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Panowie to oczywiste będzie 2 w 1 czyli krzyżówka muła z wężem <57> tak na serio to kolega pewnie w skandynawii siedzi i chce coś sklecić do kupy z dwóch busiorów!
-
Patrick
- Specjalista T4
- 13
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 73 razy
- Kontakt:
Może limuzynę ? :Dedibus pisze:Panowie to oczywiste będzie 2 w 1 czyli krzyżówka muła z wężem <57> tak na serio to kolega pewnie w skandynawii siedzi i chce coś sklecić do kupy z dwóch busiorów!
T4 Mega Long Edition <38>
-
grehor
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: -Latający Holender
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
A ja zrozumiałem, że gość był miłośnikiem mercedesa vito , ale poszedł po rozum do głowy i teraz chce VW T4 <32>