licznik kilometrów- problemy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
wlodziuu
- Nowy T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto:
- Kontakt:
licznik kilometrów- problemy
Witam! Mam dziwny problem z licznikiem, wskaźnikiem przejechanych kilometrów,który znajduje sie pod wskaźnikiem przebiegu. Otóż zawsze po wyłączeniu stacyjki wskaźnik przebiegu i przejechanych kilometrów pozostawał bez zmian(nie gasł) i sam mogłem wyzerować go kiedy chciałem. a teraz po przekręceniu kluczyka w stacyjce(wyłączeniu silnika) licznik gaśnie a przejechane kilometry same się zerują. w dodatku wskazówka poziomu paliwa nie spada w dół tylko dopiero po ponownym przekreceniu kluczyka spada i znow podnosi sie. denerwuje mnie to i nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Może jakies zwarcie było na przewodach bo majstrowałem przy radiu.
-
wlodziuu
- Nowy T4
- 16
- Tematy: 1
- Model:
- Auto:
- Kontakt:
-
stefany
- Stały bywalec
- 16
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: juz nie t4 :(
- Opis: KAŻDA ZMORA MA SWOJEGO AMATORA ...
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: licznik kilometrów- problemy
takie proste a cieszywlodziuu pisze:To faktycznie był bezpiecznik <taktak> dziekuje za podpowiedz