nie działają dodatkowe gniazda zapalniczek
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
majger
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
nie działają dodatkowe gniazda zapalniczek
Witam wszystkich, posiadam caravellę 2000r i mam trzy oryginalne gniazda okrągłe z tyłu takie jak do zapalnczki z przodu i nie mogę nigdzie znaleźć które bezpieczniki są od tych gniazd, czy jest to ten sam bezpiecznik nr 22 co od przedniej zapalniczki? czy może mi ktoś doradzić co mogę sprawdzić bo żadna z tych trzech z tyłu nie działa, a są podłączone(ta z przodu działa).
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 22:18 przez majger, łącznie zmieniany 1 raz.
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Re: T4 wykaz bezpieczników.
Na 90% te zapalniczki są podłączone pod dodatkowy akumulator pod siedzeniem i tam sa też bezpieczniki
-
czoper
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: caravelle
- Opis: Sekcja Dolnośląsko-Opolska!
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
Dodam tylko,że te tylne gniazdka działają dopiero po przekręceniu stacyjki(przynajmniej) ja tak mam.
-
majger
- Nowy T4
- 14
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Niestety nie posiadam dodatkowego akumulatora pod siedzeniem, nad czym ubolewam, może w przyszłości znajdę kogoś, kto by mógł mi taki zamontować. Póki, co jakieś inne pomysły żeby sprawdzić, dlaczego tylne gniazda nie działają?
Proszę Was o odp.
Proszę Was o odp.