VR6 Przebieg
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
czarny1x1x
- Last active: -
VR6 Przebieg
Witam koledzy mam pytanie czy dla silnika VR6 140k 390000 km to duży przebieg ?( orginalny) trafia się takie auto z 1999r niebieskie zegary <yes> za śmieszne pieniądze ,ile ogólnie benzyny wytrzymują jak to u was z kilometrami
-
czarny1x1x
-
czarny1x1x
Re: VR6 Przebieg
to to nie problem do ogarnięcia ,samochód firmowy więc wiesz jak dbają ! wiesz tanio kupić drogo sprzedać ha ha ,myślałem sobie go zostawić a swojego pogonić
-
czarny1x1x
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Faktycznie <01> http://www.finn.no/finn/car/used/viewim ... e=36925539Borys_HD pisze:na fotkach wyglada ...hmmmm... jakby swinie z chlewa do ubojni wozil ... :)
-
Gochu
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 8 razy
- Kontakt:
Bez dobrego karchera bym się za niego nie zabierał :d I fajny zapach w nim jest :) Ciekawe o jakim zapachu ??? :D
-
czarny1x1x
ja o niebie wy o chlebie ,loża szyderców ... a kupione po perfumowane z niemcowni i wszystkie po 200 000km <01> <01> to temat zamknąć bo nic nie wnosi <53> i nie aktualne to po drugie
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
A kto pisał że to diesel, jest tam zjeba.. łańcuch który to należy wymieniać jeśli się prawidłowo eksploatuje co maks 200Tyśczarny1x1x pisze:Tak tak to wiem tylko to nie diesel i ile to polata jeszcze.cena kusząca bo 8000zł
-
czarny1x1x
pisałem że to NIE diesel a benzyna a benzyna ma mniejszą żywotność silnika ? diesel i przebieg 400kkm tosie potoczy jeszcze wiemy jak jest z orginalnymi przebiegami po270kkm =500 i wszystkie kupione od pierwszego właściciela .no proszę i z 1994r do kościoła busem jeżdził .proszę o czytanie ze zrozumieniem ( auto sprzedane ) temat do zamknięcia