filtr przeciwzakłóceniowy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
czarny1x1x
- Last active: -
-
Cyklon
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: MULTIWAN
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 23 razy
- Kontakt:
Re: filtr przeciw zakuceniowy
kolega JAMULTI coś gadał o jakiejś cewce z benzyniaka i temat umarł szukam czegoś do t 4
-
czarny1x1x
-
BOGUSS
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: CARAVELLE GL
- Opis: 90 KM
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 24 razy
- Kontakt:
Re: filtr przeciwzakłóceniowy
Według mnie , jeżeli alternator robi jakieś zakłócenia to bym szukał raczej jego uszkodzenia.
Jakieś zimne luty lub rozlutowania od przeciążeń , wymienił regulator napięcia (krótkie szczotki lub zużyte pierścienie ślizgowe) ewentualnie uszkodzone diody .
Jakieś zimne luty lub rozlutowania od przeciążeń , wymienił regulator napięcia (krótkie szczotki lub zużyte pierścienie ślizgowe) ewentualnie uszkodzone diody .
-
czarny1x1x
BOGUSS nie altek, śmiga pewnie jak złoto , gdyby nie ładował to żarzyła by się kontrolka, pewnie zakłócenia na CB radiu lub w radiu słychać od spryskiwaczy i stąd to zapytanie
-
autoholik
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: MULTIVAN
- Opis: T4 RULEZ :)
GG:9848000 - Lokalizacja: Poznań
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
A ja stawiam na zakłócenie ze strony przetwornic od xenonów a sposób jest prosty włożyć jakies lepsze przetwornice pożądne i problem zniknie . Znam z autopsjii bo w paru autach dokładałem i ten sam problem .
-
Cyklon
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: MULTIWAN
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 23 razy
- Kontakt:
tylko jak masz zgaszone ksenony to przetwornica nie pracuje
i ja dalej szukam filtra takiego jak były w 126 p polonez itp. zamontowany na alternatorze
i ja dalej szukam filtra takiego jak były w 126 p polonez itp. zamontowany na alternatorze