Witam szanownych kolegów z forum jestem tutaj nowy i bardzo się ciesze ze mogłem do was dołączyć .
Mianowicie szukałem po rożnych forach i w ogóle . mianowicie mam problem kupiłem vw multivana t4 z 1998 roku po kradzieży a dokładnie brakowało całej deski przedniej, znajomy mi załatwił cały komplet od multivana z 2001 roku i tu się robią schody, ponieważ zegar był zielony jest niebieski i chodzi zostało to przerobione prze zemnie, mam tylko straszny kłopot z klimatroniciem bo był zielony a teraz ma byc niebieski i tutaj moja gorąca prośba czy ktoś już może robił coś takiego , i może ma jakąś rozpiskę jak co gdzie podłączyć ze starej instalacji na nowy klimatronic jak by mógł ktoś pomoc było by super
klimatronic t4 multivan pytanie i prosba
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
multivan1998
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
-
olek
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Highline 4Motion
- Opis: Niestety już nie t4.
- podziekowal za post: 16 razy
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
Re: klimatronic t4 multivan pytanie i prosba
Wydaje mi się, że nie ma możliwości podłączyć niebieskiego panela w miejsce zielonego.
-
multivan1998
- Nowy T4
- 14
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
Re: klimatronic t4 multivan pytanie i prosba
kiedyś gdzieś czytałem ze ktoś to przerobił tylko za nic w świecie tego nie mogę znaleźć a czytałem na pewno było wszystko opisane bo wszytko podłączyłem oprócz tego klimatronica