Problem z mocą Vw t4 1.9
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
grzess111
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Problem z mocą Vw t4 1.9
Witam mam taki problem. Samochód nie ma mocy . Przy 90km/h mam 3000 obrotów. Co może być przyczyną? Turbina?. Jak to sprawdzić? Z góry dziękuje za pomoc. Grzegorz
-
marh
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 24
- Model:
- Auto: VW T4 Caravelle GL
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: Problem z mocą Vw t4 1.9
Na dzień dobry możesz zacząć od sprawdzenia naciągu linki od gazu przy pompie wtryskowej (jedna z 3 linek przy pompie): http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f= ... azu#p41109
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 16
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest - Lokalizacja: Bydgoszcz / okolice
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 32 razy
- Kontakt:
-
grzess111
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Przykro mi , ale nie wiem jaki mam symbol skrzyni i nie wiem jak to sprawdzić
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
wystarczy poczytać forum - wszystko znajdziesz w tym temaciegrzess111 pisze:i nie wiem jak to sprawdzić
-
grzess111
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Kolego kenobi na pewno spojrze na forum, jednakże jestem z zawodu glazurnikiem i licze na tym forum na fachową pomoc a nie pytanie na pytanie. Jak się do mnie zgłosisz o pomoc jak położyć płytki to Ci odpowiem a nie odeślę do tematu gdzie masz tego szukać. Jak bym był w tej dziedzinie fachowcem to nie szukałbym pomocy na forach, trochę zrozumienia i mniej gwiazdorzenia kolego. Liczę ,że reszta forumowiczów mi wybaczy moja niewiedzę i znajde na tym forum pomoc
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
fachowa pomoc w tej kwestii na forum już jest wystarczy poszukać
pytanie o to samo i oczekiwanie kolejnego opisu tego co już było wielokrotnie omawiane, jest na forum uznawane za śmiecenie
jeżeli w kwestii glazury raz byś napisał jakieś wyjaśnienie to jak byś się czuł gdyby ktoś zamiast wkładając trochę wysiłku w znalezienie go, oczekiwał żebyś go znowu po raz setny pisał od nowa
to mi podchodzi pod klasyczne lenistwo, jakże bliskie "gwiazdom"
pytanie o to samo i oczekiwanie kolejnego opisu tego co już było wielokrotnie omawiane, jest na forum uznawane za śmiecenie
jeżeli w kwestii glazury raz byś napisał jakieś wyjaśnienie to jak byś się czuł gdyby ktoś zamiast wkładając trochę wysiłku w znalezienie go, oczekiwał żebyś go znowu po raz setny pisał od nowa
to mi podchodzi pod klasyczne lenistwo, jakże bliskie "gwiazdom"
więc za ten tekst w stosunku do mojej osoby, który delikatnie rzecz ujmując jest mocno niesprawiedliwy mam nadzieję, że właśnie reszta forumowiczów Cię rozliczy uświadamiając jak bardzo się myliszgrzess111 pisze:trochę zrozumienia i mniej gwiazdorzenia kolego
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 16
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest - Lokalizacja: Bydgoszcz / okolice
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 32 razy
- Kontakt:
Kolego grzess111.
Wystarczy wpisać w szukajkę frazę "gdzie symbol skrzyni biegów" i wyskoczy ci lista tematów http://t4-forum.pl/search.php?keywords= ... mit=Szukaj
Wystarczy poczytać i znajdziesz http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=10&t ... ieg%C3%B3w a w nim "postaraj się znaleźć wlepke z danymi w okolicy lewego błotnika i skrzynki bezpieczników i napisz jaki rodzaj skrzyni masz"
Trudne? Na forum staramy się nie powielać pytań i tematów bo później się nic nie znajdzie.
Wystarczy wpisać w szukajkę frazę "gdzie symbol skrzyni biegów" i wyskoczy ci lista tematów http://t4-forum.pl/search.php?keywords= ... mit=Szukaj
Wystarczy poczytać i znajdziesz http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=10&t ... ieg%C3%B3w a w nim "postaraj się znaleźć wlepke z danymi w okolicy lewego błotnika i skrzynki bezpieczników i napisz jaki rodzaj skrzyni masz"
Trudne? Na forum staramy się nie powielać pytań i tematów bo później się nic nie znajdzie.
-
grzess111
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
No w zasadzie tyle jest. Czyli nic z tym nie zrobie? mam jeżdzić 90/h:)??