T4 2.5 LPG Szarpie , nie ma obrotów , ledwo jedzie! POMOCY !
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
GroźnaT4
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: Volswagen T4
- Opis: GG 4300032
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
T4 2.5 LPG Szarpie , nie ma obrotów , ledwo jedzie! POMOCY !
Witam.
Mam problem z moją T4
Jechałem do pracy i nagle spadły mi obroty na gazie i nie chciała na nie wejść spowrotem...zaczęła szarpać jakby nie dostawała gazu.Po otwarciu maski zauważyłem niewielką dziurę w plastiku przy łączniku do filtra powietrza. Miałem trochę poksypoliny więc ją zakleiłem..Podejrzewam , że dostawała lewego powietrza.. obroty się poprawiły i mogłem dojechać do domu , ale jazda tylko do 90 km\h , bo przy dodaniu gazu szybciej , znów zaczynała się dławić. Czy powodem tego może być ta dziura?czy coś innego , proszę o pomoc . Z góry dzięki .
Mam problem z moją T4
Jechałem do pracy i nagle spadły mi obroty na gazie i nie chciała na nie wejść spowrotem...zaczęła szarpać jakby nie dostawała gazu.Po otwarciu maski zauważyłem niewielką dziurę w plastiku przy łączniku do filtra powietrza. Miałem trochę poksypoliny więc ją zakleiłem..Podejrzewam , że dostawała lewego powietrza.. obroty się poprawiły i mogłem dojechać do domu , ale jazda tylko do 90 km\h , bo przy dodaniu gazu szybciej , znów zaczynała się dławić. Czy powodem tego może być ta dziura?czy coś innego , proszę o pomoc . Z góry dzięki .
-
GroźnaT4
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Re: T4 2.5 LPG Szarpie , nie ma obrotów , ledwo jedzie! POMO
Owszem na początku na benzynie było ok , tylko gaz szwankował , ale po pewnym czasie i benzyna siadła..
-
FocusMED
- Samodzielny mechanik
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4 Ambulans
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 57 razy
- Kontakt:
Najprościej było by podpiąć VAGa na początek.
-
pacark
- Samodzielny mechanik
- 16
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 41 razy
- Kontakt:
może gaz rozjechał tobie adaptacje PB, zrób reset ecu, pojeździj na samej benie i daj znać co sie dzieje
-
GroźnaT4
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Pro po tego VEG-a opisz mi co to jest , bo nie mam pojęcia...
A co to tego PB wytłumacz mi jaśniej co mam zrobić , bo się nie znam na tym . <szok>
A co to tego PB wytłumacz mi jaśniej co mam zrobić , bo się nie znam na tym . <szok>