przekładnia planeterna
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
PAWELZWLADKA
- Forumowicz T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
przekładnia planeterna
czy ktokolwiek wie czy przekładnia planetarna rozrusznika silnik 2.0 acc jest wogóle możliwa do kupienia?. wertuję google ale w polsce jakby ta część nie istniała, elektromechanik też powiedział mi że nie bawił by się w szukanie bo cena przekładni może przekroczyć używkę. może pasuje od innych rozruszników?
-
PAWELZWLADKA
- Forumowicz T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
-
czarny1x1x
Re: przekładnia planeterna
facet z Radomia zajmuje się tylko alternatory i rozruszniki zadzwoń P.Jurek 533072233
-
PAWELZWLADKA
- Forumowicz T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Re: przekładnia planeterna
dzięki za informacje, temat do zamknięcia, polecam sklep-warsztat w Redzie na ulicy Obwodowej, mają wszystko, dobrali mi bieżnię i te małe zębatki , złożyli i zapłaciłem 25złotych, rozrusznik kręci jak szalony <yahoo>