oświetlenie tylnej tablicy rej
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
discopolo
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
oświetlenie tylnej tablicy rej
witojcie,witojcie, ludziska.otóż nie specjalnie mogę znaleść przyczynę braku oświetlenia tylnej tablicy rej.bezpieczniki sprawne,kable co idą z nadwozia na tylną klapę całe nigdzie nie przetarte,zsunąłemtągumę klapa-nadwozie nic tam się nie dzieje.sprawdziłem czy dopływa wogóle prąd i nie ma go na kablach tylnej klapy ,a że o prądzie nie mam pojęcia,to mam zagwozdkę.myślałem o osobnym kablu od świateł pozycyjnych
-
discopolo
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Re: oświetlenie tylnej tablicy rej
tak świeciła jedna z żarówek,po wymianie żadne,gumę odsuwałem z mocowań i pobieżnie zerknąłem ,przelecę jeszcze raz po kolei wszystko
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
A nie wygniły połączenia elektryczne mocowania żarówek w oprawkach? Zdemontuj oprawki i sprawdź jak wygladają.
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 16
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest - Lokalizacja: Bydgoszcz / okolice
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 32 razy
- Kontakt:
U mnie ostatnio w przyczepie nie było jednego obrysu - przewód niby cały a po pociągnięciu okazało się że linka w środku zgniła (nawet nie na zagięciu tylko na prostym odcinku)
Może masz tak samo w tej gumie - izolacja cała a środek ma przerwę
Może masz tak samo w tej gumie - izolacja cała a środek ma przerwę
-
discopolo
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
do oprawek nie dochodzi prąd,bo naciąłem kabelek przed nimi,jak się dostałem pod klapę.muszę sprawdzić jeszcze właśnie pod tą gumą.nie chcialo mi się oplotu wiązki przy gumie rozcinać wcześniej,ale teraz zrobię będę wiedział gdzie nie ma prądu,w którym miejscu się urywa prąd,ajaki jest nr bezpiecznika do tablicy
-
discopolo
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
ano,tak ludziska-w wiązce pod gumą pod oplotem zarazę znalazlem co mi prądu nie dawała-ot rozwiązanie problemu,pozdrawiam