Wyłączniki świateł kabiny
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Last active: -
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Wyłączniki świateł kabiny
Szybkie pytanie czy wyłączniki te co są na słupkach do oświetlenia kabiny mają jakiś związek z centralnym zamkiem??
I drugie pytanie gdzie lewy włącznik ma być podłączony bo tylko kostkę mam i nie wiem gdzie ją podłączyć???
I drugie pytanie gdzie lewy włącznik ma być podłączony bo tylko kostkę mam i nie wiem gdzie ją podłączyć???
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
Re: Wyłączniki świateł kabiny
z centralnym to raczej nie predzej z alarmem
kostka powinna być wpieta w kostkę oświetlenia górnego powinna z pod plastiku słupka szyby wychodzić jak kojaze to kolor brązowy
kostka powinna być wpieta w kostkę oświetlenia górnego powinna z pod plastiku słupka szyby wychodzić jak kojaze to kolor brązowy
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Re: Wyłączniki świateł kabiny
Dokładnie, CZ nie mi nic wspólnego z czujnikami otwarcia drzwi. Do wyłącznika kierowcy biegną dwa kable, brązowy sterujący oświetleniem i zółty odpowiedzialny za brzęczyk pozostawionych świateł i w niektórych 1,9 za podgrzewanie świec żarowych.