Warsztat Poznań i okolice -poszukuję
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
pecha75
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: 70XA
- Kontakt:
Warsztat Poznań i okolice -poszukuję
Poszukuję dobrego i godnego polecenia warsztatu w Poznaniu i najbliższych okolicach, który zaopiekowałby się moim t4 pod względem mechanicznym silnik i zawieszenie.
-
pit373
- Początkujący T4
- 16
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Re: Warsztat Poznań i okolice -poszukuję
Volks Roman Kościelniak, Zbigniew Wielechowski · Poznań, ul. Żorska 50, tel. 604 180 240, 692 470 330.
dane z neta.
robiłem u nich busa, jest git. Jeden z nich pracuje w ASO.
dane z neta.
robiłem u nich busa, jest git. Jeden z nich pracuje w ASO.
-
pecha75
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
A co u nich robiłeś? Jakie ceny? Powymierzam się do zrobienia zawieszenia przód.
-
pit373
- Początkujący T4
- 16
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
głowice, sprzęgło, przeguby... co do cen to nie wiem, bo nie wiem ile za to biorą inni, ale raczej super taniość to nie jest. jednak np gdy głowica była do remontu, to dwaj poprzedni mechanicy chcieli mi pół auta wymienić, natomiast roman i zbychu od razu skumali o co loto, ja wolę, żeby mechanik mi szybko i sprawnie naprawił auto niż jakiś macher się uczył na błędach. dla mniej im dłużej auto stoi tym więcej kasy tracę. zbychu natomiast kiedyś z kumplem robili w aso wąsowicz, i zbychu chyba dalej tam pracuje.
-
pecha75
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
-
Filipo
- Początkujący T4
- 15
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Transporter
- Kontakt:
Jeszcze polecam warsztat specjalizujący się w VW na ul. Konińskiej 13 w Poznaniu (os. Warszawskie). Zrobili mi sprzęgło w T4, za dobre pieniądze, szybko i miła obsługa. Tel. do nich 61 877 20 32.
-
Rakuś
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 5 razy
- Kontakt:
Ja polecam Volksa na Minikowie, ul. Żorska. Koleś zna T4 na wylot. Byłem tam już 3 razy, w tym raz prostował mi wał po wybiciu go przez niedokręcone (przez jakiegoś debila z warsztatu w Naramowicach) koło pasowe. Ceny mają w miarę oki. Wiedzę w zakresie T4 mają naprawdę dobrą. Kuzynka mówiła mi, ze to spadochroniarze z VW mroczkowski i że jeden z nich był tam kupę lat. Tego nie moge na 100% potwierdzić ale wiem, ze się znają.
Powodzenia życzę.
PS
Generalnie po akcji z wałem nie polecam robic rozrządów u mechesów w szopkach. odbija sie to później czkawką.
Powodzenia życzę.
PS
Generalnie po akcji z wałem nie polecam robic rozrządów u mechesów w szopkach. odbija sie to później czkawką.