Numery Wtryskiwaczy ACV
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
pelek37
- Aktywny T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 64
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 56 razy
- otrzymal podziekowanie: 170 razy
- Kontakt:
Numery Wtryskiwaczy ACV
Witam, powie mi ktoś ,jakie są prawidłowe oznaczenia wtryskiwaczy dla mojego silnika ACV 102 km., byłem dziś u gościa, który ma do sprzedania jak twierdzi wtryski do acv, jednak opis na wtryskiwaczu jest nieco inny niż mój , moje 074 130 201C 2Fh KBEL 58P 119 190 Bar. 869A, natomiast jego 074 130 201C B00 190/300 bar. nr. bosch 0432193824 092H, wiem że powinny być dwu sprężynowe, i może rzeczywiście jego są prawidłowe a u mnie ktoś kiedyś włożył inne, jak zaczeły się moje problemy z pracą silnika , dawka była ustawiona na 1,6 mg i ja tak jezdziłem.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Numery Wtryskiwaczy ACV
Była zmiana wtryskiwaczy w ACV bodajże od 2000 roku. Te nowsze miały właśnie podniesione ciśnienia, dokładnych parametrów w tej chwili nie pamiętam ale co do zmiany to jestem pewien na 100%.
-
pelek37
- Aktywny T4
- 12
- Tematy: 64
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 56 razy
- otrzymal podziekowanie: 170 razy
- Kontakt:
Re: Numery Wtryskiwaczy ACV
Sprawdzalem w etka , do mojego rocznika przypisany jest nr, taki jak ja mam, zastanowił mnie to oznaczenia ciśnień ,u mnie 190 a w tamtych 190/300 ,więc pomyślałem że moje są jedno spreżynowe .