Bezpiecznik pompki wymuszonego obiegu wody
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
pierzak
- Nowy T4
- 8
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 multivan
- Kontakt:
Bezpiecznik pompki wymuszonego obiegu wody
Witam. Koledzy gdzie znajduje się bezpiecznik pompki wymuszonego obiegu wody bo zrobiłem zwarcie przy wymianie pompki i nie wiem gdzie jest bezpiecznik odpowiedzialny za to. Bezpieczniki pod fotelem kierowcy są ok
-
pierzak
- Nowy T4
- 8
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 multivan
- Kontakt:
Re: Bezpiecznik pompki wymuszonego obiegu wody
Temat ogarnięty byl bezpiecznik tak spalony że nie szło dojrzeć okiem. Mam jeszcze inny problem mianowicie webasto uruchamia sie pompka chodzi tylko chwile i wyłącza się. Na odpalonym silniku jak uruchomię webasto działa bez zarzutu. Dlaczego pompka sie rozłacza na postoju.
-
operowo
- Forumowicz T4
- 8
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 16 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: Bezpiecznik pompki wymuszonego obiegu wody
webasto wyłącza się gdy napięcie będzie niższe niż 10V. Pompka będzie kręcić dalej.