Długośc bagnetu 1.9D
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Ero
- Nowy T4
- 9
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Transporter T4
- Kontakt:
Długośc bagnetu 1.9D
Czołem!
Mam lekką niedogodność z moim mocarnym 1.9D. Kupiłem go z pospawanym bagnetem, ostatnio wziąłem się za wymianę i dorwałem nówkę bagnet, ale jest za długi.
Czy jakaś dobra dusza jeżdżąca z silnikiem 1X mogłaby zmierzyć jak długi ma być bagnet i podać mi wymiary? :)
Mam lekką niedogodność z moim mocarnym 1.9D. Kupiłem go z pospawanym bagnetem, ostatnio wziąłem się za wymianę i dorwałem nówkę bagnet, ale jest za długi.
Czy jakaś dobra dusza jeżdżąca z silnikiem 1X mogłaby zmierzyć jak długi ma być bagnet i podać mi wymiary? :)
-
mjanusz69
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 61
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 29 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Re: Długośc bagnetu 1.9D
Nie znam tych silników, ale kolega pyta o silnik 1x a BOGUSS ma motor 1z to to samo?
-
mjanusz69
- Samodzielny mechanik
- 15
- Tematy: 61
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 29 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
BOGUSS pisze:Kolega @Boguss miał 1X i resztki leżą w garażu.
Zasugerowałem się opisem dlatego takie moje stwierdzenie ,więc są to dwa różne silniki jak mniemam?
-
Ero
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Transporter T4
- Kontakt:
Dzięki wielkie za odpowiedzi, trochę zapomniałem o temacie ale zrobiło się ciepło i znów powracam.
Mam bagnet od 1.9 TDi i ma 77 cm , mierzyłem też bagnet, który mam zamontowany i ma 67 cm.
Jest szansa, że jest aż 10cm za długi?
Mam bagnet od 1.9 TDi i ma 77 cm , mierzyłem też bagnet, który mam zamontowany i ma 67 cm.
Jest szansa, że jest aż 10cm za długi?