Witam,
Czy można dostać się łatwo do paska rozrządu od góry w silniku 2.5 tdi ACV?
Mam na myśli czy jest możliwość wyciągnięcia i włożenia górnej części osłony rozrządu od góry?
Tam widziałem są tylko dwa zaczepy od góry.
Potrzebuje sprawdzić, czy pasek jest suchy. Poci mi się pompa oleju i chce sprawdzić jak wygląda teraz stan paska.
Piotr
Osłona rorządu ACV 2.5Tdi
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
pioter91
- Początkujący T4
- 9
- Last active: -
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 6 razy
- Kontakt:
Re: Osłona rorządu ACV 2.5Tdi
Dzięki.
Zapomniałem zajrzeć na tą stronę. Od góry weszła fajnie. Od dołu jeszcze uchyliłem osłonę silnika i sprawdziłem jak usiadła osłona. Trochę ciężki dostęp, ale dało rade.
Na szczęście pasek suchy, więc można jeszcze pompe przełożyć do następnego rozrządu :).
Zapomniałem zajrzeć na tą stronę. Od góry weszła fajnie. Od dołu jeszcze uchyliłem osłonę silnika i sprawdziłem jak usiadła osłona. Trochę ciężki dostęp, ale dało rade.
Na szczęście pasek suchy, więc można jeszcze pompe przełożyć do następnego rozrządu :).