dziwny problem z t4 1,9d
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
danny180
- Stały bywalec
- 15
- Last active: -
- Tematy: 76
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
dziwny problem z t4 1,9d
witam mam problem a właściwie taki z ogrzewania leci tylko zimne powietrze i wcześniej ubywało tylko troszkę płynu na jakiś czas to dolewałem a wczoraj 4litry mi wyciekło nie wiem z kąd bo była osłona silnika założona dziś ją zdjołem spuściłem resztki płynu odchyliłem chłodnice zalałem układ wodą odpowietrzyłem wszystko ładnie i jak był zimny to tylko troszkę leciało z okolic pompy wody jakoś z góry i z drugiej strony też troszeczkę jakby z okolic głowicy jak się rozgrzał troszkę nic nie ciekło chodził chyba z 1h i nic ale z ogrzewania tylko zimne powietrze dodam że wentylatory się załączają nie mam pojęcia co to może być czyżby głowica popękała ,uszczelka pod głowicą ??? nie znam się zabardzo proszę o pomoc ?
-
syreniarz
- Forumowicz T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 6
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: dziwny problem z t4 1,9d