Przewody podciśnienia ile metrów kupić? v 2,5 TDI 151KM
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Fatboy
- Początkujący T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Przewody podciśnienia ile metrów kupić? v 2,5 TDI 151KM
Witam,
No i parę tematów po zakupie wyszło po przejechaniu pierwszym 1000km. Pewnie będę po kolei "chwalił się" dolegliwościami.
Po pierwsze zacznę od pytania - ile potrzebuje metrów przewodów podciśnieniowych do mojego 2,5 tdi 111KW? Chciałem zamówić przewody silikonowe trochę droższe ale ...
Zaczynam od przewodów bo mam co jakiś czas spadki mocy a poprzedni właściciel mówił że przewody podciśnieniowe są do wymiany. Po krótkich oględzinach widać że rzeczywiście są sparciałe i sztywne. Zobaczymy co to da.
Dzięki i pozdrawiam,
Jacek
No i parę tematów po zakupie wyszło po przejechaniu pierwszym 1000km. Pewnie będę po kolei "chwalił się" dolegliwościami.
Po pierwsze zacznę od pytania - ile potrzebuje metrów przewodów podciśnieniowych do mojego 2,5 tdi 111KW? Chciałem zamówić przewody silikonowe trochę droższe ale ...
Zaczynam od przewodów bo mam co jakiś czas spadki mocy a poprzedni właściciel mówił że przewody podciśnieniowe są do wymiany. Po krótkich oględzinach widać że rzeczywiście są sparciałe i sztywne. Zobaczymy co to da.
Dzięki i pozdrawiam,
Jacek
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
-
Fatboy
- Początkujący T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Re: Przewody podciśnienia ile metrów kupić? v 2,5 TDI 151KM
OK wielkie dzięki za podpowiedź. Zamawiam.
-
Fatboy
- Początkujący T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Re: Przewody podciśnienia ile metrów kupić? v 2,5 TDI 151KM
Pogoda nie rozpieszcza i nie miałem nawet jak zajrzeć pod maskę. Powiedzcie mi zamawiać średnicę 3mm i 5 mm?