Ponieważ to mój pierwszy wpis to chciałbym serdecznie przywitać wszystkich forumowiczów!
Mam doświadczenie póki co, z dwoma warsztatami, ale mogę śmiało je polecić!
Pierwszy z nich to Wega II z Bytomia - bez problemów wymienili rozrząd w 2,5tdi, paski i zlokalizowali stuki - pompy vacum. Znają się na rzeczy a nie zgadują. Spotkałem się z negatywnymi wypowiedziami na ich temat, ale od paru lat serwisujemy u nich samochody firmowe i nie ma problemu.
Drugi to Rafex z Siemianowic Śląskich - konkretnie wypiaskowali podwozie w jeżdżącym samochodzie, nałożyli podkład i dwie warstwy antykorozji. Mam zakonserwowane podwozie, przewody hamulcowe, zawieszenie i układ wydechowy. Samochód od dołu wygląda jakby opuścił właśnie fabrykę! A to wszystko w sumie za nie dużą kwotę! Takiej firmy szukałem dwa miesiące.
Serwis w okolicach Bytomia
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
MasterTech
- Nowy T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Re: Serwis w okolicach Bytomia
Nieprawdopodobne <szok>MasterTech pisze:... konkretnie wypiaskowali podwozie w jeżdżącym samochodzie, nałożyli podkład i dwie warstwy antykorozji. ....
I to wszystko w jeżdżącym samochodzie?!
-
picolo2009
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Serwis w okolicach Bytomia
:)rafflex pisze:Nieprawdopodobne <szok>MasterTech pisze:... konkretnie wypiaskowali podwozie w jeżdżącym samochodzie, nałożyli podkład i dwie warstwy antykorozji. ....
I to wszystko w jeżdżącym samochodzie?!