rozrzad vw multivan 94 rok 2,5 benzynka
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
najbi
- Forumowicz T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: vw t5 multivan
- Kontakt:
rozrzad vw multivan 94 rok 2,5 benzynka
Witam wszystkich mam pytaniel, czy wie ktos czy pompa wody jest na jednym pasku z rozrzadem czy osobno????? niestety padła mi pompa wody wczoraj beksa beksa i chciałem ja wymienic ,i na razie tylko ją a w nastepnym miesiacu cały rozrzad, tylko nie wiem własnie co do paskow bo jak jest na jednym z razrzadem to trza robic komplet jak osobno to zrobił bym tylko pompe narazie ze wzgledów finansowych.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
-
najbi
- Forumowicz T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Re: rozrzad vw multivan 94 rok 2,5 benzynka
<zniesmaczony> czyli podczas wymiany trza odrazu rozrzad robic bo i tak bedzie rozebrany ? dobrze Cie zrozumiałem ?
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Tak w komplet części potrzebnych do wymiany rozrządu wchodzi pompa cieczy. W 2,5 występują dwa rodzaje pomp cieczy (zależnie od sposobu napinania paska rozrządu). Foto poglądowe: http://allegro.pl/vw-t4-caravelle-2-5-i ... 46379.html
-
najbi
- Forumowicz T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
no własnie jedna kosztuje 180 zl druga chyba ze 130 rolki wtedy tez sa rozne jedna 80 n druga chyba ponad 100 trza rozebrac i zobaczymy dzis sie biore za rozprucie rozrzadu auto juz stoi na warsztacie pozdrawiam
[color=#FF0000]EDIT[/color]
witam co sie okazało dzwonie do hurtowni zamowic rozrzad podaj pani nr win a tu suprise <53> oani mi mowi ze chetnie pomoze ale po nr win to jest silnik 2.4 d <szok> wiec musiałem zamowic dwa rozrzady znaczy sie dwa typy ktorys bedzie pasował dzis maja byc mysle ze dzis bedzie jedził <26> <26> <26>
[color=#FF0000]edytuj posty[/color]
[color=#FF0000]EDIT[/color]
witam co sie okazało dzwonie do hurtowni zamowic rozrzad podaj pani nr win a tu suprise <53> oani mi mowi ze chetnie pomoze ale po nr win to jest silnik 2.4 d <szok> wiec musiałem zamowic dwa rozrzady znaczy sie dwa typy ktorys bedzie pasował dzis maja byc mysle ze dzis bedzie jedził <26> <26> <26>
[color=#FF0000]edytuj posty[/color]
-
najbi
- Forumowicz T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
moze by wystarczył ale i tak trzeba było rozebrac rozrzad a gdzies tam sa numerki. A co do rorzadu to już wymieniony no i oczywiscie z moim szczesciem to wyszła drozsza wersja 400 zl. ale za to multik juz jezdzi a to najwazniejsze <38> <38> <38>
-
larion
- Początkujący T4
- 16
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: vw transporter
- Kontakt:
Witam, wysiadła mi pompa wody w t4 2,5 benzyna silnik 110 km, orientuje się ktoś gdzie można tanio w sieci zamówić kompletny rozrząd z pompą ?
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
http://pro-choice.pl/regulamin-pro-choice-inf-4.htmllarion pisze:Witam, wysiadła mi pompa wody w t4 2,5 benzyna silnik 110 km, orientuje się ktoś gdzie można tanio w sieci zamówić kompletny rozrząd z pompą ?
Tel. 663 962 604; 796 553 835 gg 347504