Dzien dobry
mam problem niestety z cieknącą pompą wtryskową. Moja t4 to 2,5 TDI z 102 KM z 1997 roku. Niestety nie wiem skąd dokładnie cieknie. prawdopodobnie z korpusu ale jest to niepewne. Czy moglibyście mi pomóc ze znalezieniem odpowiedniego mechanika w okolicach Warszawy (+/- 100 km) badz w okolicach Szczecina.
Ile usługa naprawy pompy wynosi?
Czy można jakoś uszczelnić ją bez konieczności jej regeneracji bądź wymiany?
Z góry dziękuję
Pompa wtryskowa 2,5 TDI 102 KM Warszawa uszczelnienie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lyingbitch
- Początkujący T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 3 razy
- Kontakt:
-
xxxkamil
- Znawca T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Zwykły TRANSPORTER
- podziekowal za post: 55 razy
- otrzymal podziekowanie: 102 razy
- Kontakt:
Re: Pompa wtryskowa 2,5 TDI 102 KM Warszawa
Oczywiście pompe można uszczelnić, jeśli cieknie góra to prosta sprawa i raczej każdy mechanik powinien sobie z tym poradzić. Natomiast pełne uszczelnienie to już raczej warsztaty specjalistyczne. Ceny to też spory rozrzut zależy co będzie robione i przez kogo. Proponuje zajżeć do działu Warsztaty, serwisy i sklepy tam z tego co pamiętam koledzy z Warszawy polecają kilku mechaników, może pan Zbyszek ? :P