Wrocław , solidny i uczciwy mechanik do T4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
zizizizi
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Wrocław , solidny i uczciwy mechanik do T4
Posiadam T4 i szukam uczciwego mechanika. Najlepiej takiego z którym mogłabym współpracować na stałe. Kompletnie nie znam się na mechanice, ale nie chcę płacić za " nie zrobione rzeczy". Na tą chwilę mam kilka drobiazgów do ogarnięcia oraz mam problem ze skrzynią biegów (z redukcji nie wchodzi 2) . Zakończył żywota też siłownik drzwi bocznych, ale po kilku telefonach do "fachowców" zrezygnowałam. Za samo otwarcie drzwi krzyczą 100-150 zł ,(ja otwieram je od środka w 5 minut). Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam , Joasia
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Last active: Online now
- Tematy: 118
- Model: Multivan, Caravelle , Syncro
- Auto: t4/t4/t4/t4
- Opis: ten co walczy od początku do końca
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 43 razy
- Kontakt:
Re: Wrocław , solidny i uczciwy mechanik do T4
Jest już kilka tematów w tej sprawie, np.
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=43&t=7130
opcja szukaj nie gryzie ;)
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=43&t=7130
opcja szukaj nie gryzie ;)