Witam
Jestem nowym użytkownikiem i nie chce sie narażać na hejty na samym początku wiec proszę o wyrozumiałość.
jestem zainteresowany rozbudową funkcjonalności mojego busa.
Na początek chcę dołożyć regulacje elektryczną reflektorów, a w późniejszym czasie elektryczne podgrzewane lusterka i szyby a nawet podgrzewane fotele.
Pytanie brzmi czy ktoś dokładał takie rzeczy i czy ewentualnie mógłby mnie wspomóc wiedzą, doświadczeniem i pomocną ręką.
Unowocześnienie T4, Elektryczne reflektory, szyby i lustra
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Re: Unowocześnienie T4, Elektryczne reflektory, szyby i lust
Wspomóc wiedzą? Zachęcam do lektury forum, opcja szukaj na górze strony, tematy opisywane na forum.
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=7698
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=9273&p=119676
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=3133&p=130371
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=5736&p=67309
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=9&t=4632
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=9&t=1035
60 sekund używania forumowej szukajki. W przypadku dalszych pytań proszę pisanie ich w odpowiednich istniejących już na forum tematach.
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=7698
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=9273&p=119676
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=3133&p=130371
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=5736&p=67309
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=9&t=4632
www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=9&t=1035
60 sekund używania forumowej szukajki. W przypadku dalszych pytań proszę pisanie ich w odpowiednich istniejących już na forum tematach.