Przegląd T4 we Wrocławiu
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
leniwiec
- Początkujący T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: t4 multivan 2.4d
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Przegląd T4 we Wrocławiu
Witam
Ponieważ jestem świeży na forum to nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam ten post, ale wydaje mi się, że to odpowiednie miejsce.
Temat jest taki, że mam od niedawna multivana i szykuję się do dłuższego wyjazdu, a nie za dobrze znam się na tych autach.
W związku z tym szukam osoby z Wrocławia, która zechciałaby zerknąć na moje T4 i podpowiedzieć po jego oględzinach co warto w nim zrobić aby podróż była przede wszystkim bezpieczna. Oczywiście dojadę we wskazane miejsce jeśli znajdzie się chętny.
Pozdrawiam.
Ponieważ jestem świeży na forum to nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam ten post, ale wydaje mi się, że to odpowiednie miejsce.
Temat jest taki, że mam od niedawna multivana i szykuję się do dłuższego wyjazdu, a nie za dobrze znam się na tych autach.
W związku z tym szukam osoby z Wrocławia, która zechciałaby zerknąć na moje T4 i podpowiedzieć po jego oględzinach co warto w nim zrobić aby podróż była przede wszystkim bezpieczna. Oczywiście dojadę we wskazane miejsce jeśli znajdzie się chętny.
Pozdrawiam.
-
leniwiec
- Początkujący T4
- 11
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: t4 multivan 2.4d
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: Przegląd T4 we Wrocławiu
Ponawiam swoją prośbę.
Robię to ze względu na fakt, że auto było na przeglądzie w dwóch niezależnych warsztatach i w każdym opinie i zalecenia były skrajnie różne ( np. jeden znalazł luzy na sworzniach i krzyczał, że do wymiany, a drugi pukał się w głowę mówiąc że nie ma żadnych luzów).
Z jednej strony zależy mi na bezpieczeństwie, ale z drugiej nie chcę wyrzucać pieniędzy na zbędne naprawy bo budżet mam niiiiiski.
Robię to ze względu na fakt, że auto było na przeglądzie w dwóch niezależnych warsztatach i w każdym opinie i zalecenia były skrajnie różne ( np. jeden znalazł luzy na sworzniach i krzyczał, że do wymiany, a drugi pukał się w głowę mówiąc że nie ma żadnych luzów).
Z jednej strony zależy mi na bezpieczeństwie, ale z drugiej nie chcę wyrzucać pieniędzy na zbędne naprawy bo budżet mam niiiiiski.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Ciężki temat, osobiście nie znam w tej chwili nikogo we Wrocławiu godnego polecenia siedzącego w temacie T4...
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Probe, spójrz w lustro, to może ktoś przyjdzie ci na myśl. :DProbe041 pisze:....osobiście nie znam w tej chwili nikogo we Wrocławiu godnego polecenia siedzącego w temacie T4...
-
mariecik
- Forumowicz T4
- 11
- Tematy: 19
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Miejscowość Magnice ul. Kwiatowa 1leniwiec pisze:Witam
Pozdrawiam.
Poproś Pawła i powiedz mu, że polecił go Mariusz.
Przejrzy dokładnie Twoje auto i uczciwie powie, co jest do roboty.