Problem z diagnozą (OBDII)
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
MateRja
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Problem z diagnozą (OBDII)
Witam.Posiadam T4 z silnikiem 2.5 ACV i mam następujacy problem. Otóż nie mogą dojść konca z przewodami do diagnostyki a w skrzynce bezpieczników jest taka żeźba że ciężko sie polapać. Może jest ktoś kto zna pinologie ECU tego silnika i podpowie za co się zabrać. Pozdrawiam.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Problem z diagnozą (OBDII)
http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?p=105370
Druga sprawa jest taka, że ECU się różniło przed i po 99r
Druga sprawa jest taka, że ECU się różniło przed i po 99r
-
MateRja
- Nowy T4
- 11
- Tematy: 2
- Model:
- Kontakt:
Re: Problem z diagnozą (OBDII)
auto z 95r. grzebałem w tym motku przewodów i znalazłem biała kostkę do OBD I, podam zaraz +12 i mase na czarna kostke i zobaczymy czy bedzie komunikacja. ogólny problem to dlugie krecenie na ciepłym zeby odpalił no i ledwo rzażąca sie kontrolka świec.