wystrzelony AIRBAG
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
dzwigu
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: transporter t4
- Kontakt:
wystrzelony AIRBAG
Witam wszystkich.
Jestem nowym użytkownikiem i jeśli umieściłem źle swój pierwszy wątek to przepraszam.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem własnego białego Transporterka z demonem pod maską - 1,9 TD :)
Autko jest z 1997 roku a ja jestem drugim właścicielem. Gdy go kupiłem był jeszcze na ,,czarnych blachach" :)
Poprzedni właściciel miał bliski kontakt z dzikiem, dzięki czemu kilka elementów blacharskich zostało wymienione, a AIRBAG został wystrzelony i zamieniony zaślepką. Kontrolki zauważyłem zostały odłączone, podejrzewam paląca się lampka denerwowała oko.
Moje pytanie do miłośników i fachowców, co muszę wymienić oprócz poduszki w kierownicy (oczywiste) aby ponownie uruchomić system?
Jestem nowym użytkownikiem i jeśli umieściłem źle swój pierwszy wątek to przepraszam.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem własnego białego Transporterka z demonem pod maską - 1,9 TD :)
Autko jest z 1997 roku a ja jestem drugim właścicielem. Gdy go kupiłem był jeszcze na ,,czarnych blachach" :)
Poprzedni właściciel miał bliski kontakt z dzikiem, dzięki czemu kilka elementów blacharskich zostało wymienione, a AIRBAG został wystrzelony i zamieniony zaślepką. Kontrolki zauważyłem zostały odłączone, podejrzewam paląca się lampka denerwowała oko.
Moje pytanie do miłośników i fachowców, co muszę wymienić oprócz poduszki w kierownicy (oczywiste) aby ponownie uruchomić system?
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Re: wystrzelony AIRBAG
sensor poduszki jeszcze trzeba który jest pod deska po srodku blizej podłogi.
-
dariuspolo
- Aktywny T4
- 13
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 Caravelle
- Opis: Sekcja Dolnośląsko-Opolska
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 24 razy
- Kontakt:
...poduszke zalozyc i sensor.
Leczenie sensora nie zawsze sie udaje i nie do konca jest legalne podobnie jak wszelkie prace przy tym systemie wykonywane przez hobbyste amatora.
Leczenie sensora nie zawsze sie udaje i nie do konca jest legalne podobnie jak wszelkie prace przy tym systemie wykonywane przez hobbyste amatora.
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
szczególnie , ze uzywane sensory z pewnego źródła są tanie jak barszcz a sensora nikt za darmo nie naprawidariuspolo pisze:Leczenie sensora nie zawsze sie udaje i nie do konca jest legalne podobnie jak wszelkie prace przy tym systemie wykonywane przez hobbyste amatora.
-
dzwigu
- Nowy T4
- 11
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: transporter t4
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za pomoc. W najbliższym czasie zabiorę się za naprawę. Zakup uzywanego sensoru jest bezpieczny czy lepiej zainwestowac w nowy?