który przekaznik?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
bobry
- Forumowicz T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: T 4
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
który przekaznik?
Witam, mam pytanie, który przekażnik odpowiada za podłączenie radia? chyba mam uszkodzony bo raz mi radio włączy a po jakimś czasie radio przestaje grać i tak w kółko. radio się wyłącza ale pamięć fal jest, słychać tykanie przekażnika ale nie potrafię go zlokalizować w skrzynce z bezpiecznikami, proszę znawców o odp. tylko prostą bo z drucików i kabelków jestem cienki jak dupa węża, dzięki z góry. pozdrowerki!
-
marcel
- Stały bywalec
- 12
- Tematy: 24
- Model:
- Auto: MULTIVAN
- Opis: Jak się nie spocisz, to się nie nauczysz...
- podziekowal za post: 31 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: który przekaznik?
czesc :)
za radyjko masz odpowiedzialny bezpiecznik nr 21 (15A) prawie na końcu w skrzynce bezpieczników.
Jeśli nie będzie zaśniedziały albo kable nie bedą uszkodzone przy kostce bezpieczników - zobacz czy koska za radiem (ISO) nie jest czasem przerabiana albo po prostu stara - i po prostu nie łączy.
za radyjko masz odpowiedzialny bezpiecznik nr 21 (15A) prawie na końcu w skrzynce bezpieczników.
Jeśli nie będzie zaśniedziały albo kable nie bedą uszkodzone przy kostce bezpieczników - zobacz czy koska za radiem (ISO) nie jest czasem przerabiana albo po prostu stara - i po prostu nie łączy.
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 42
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
Cześć, do radia niema żadnego przekaźnika. Chyba że ktoś założył sam. To że się wyłącza po pewnym czasie to brak sygnału gala, ale to działa w nielicznych radiach.
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 42
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
Musisz sam zlokalizować który przekaźnik się załącza. Napisz jaki to numer przekaźnika i gdzie się znajduje. Wtedy możemy coś więcej na ten temat powiedzieć.
-
trempek
- Początkujący T4
- 12
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4 2002
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Mam podobny problem, w kostce iso nie ma prądu.
Bezpiecznik jest ok, oswietlenie wnetrza działa.
Gdzie śpi licho?
Bezpiecznik jest ok, oswietlenie wnetrza działa.
Gdzie śpi licho?