T4-forum.pl

Forum dyskusyjne posiadaczy i sympatyków VW Transportera T4!


Teraz jest czwartek, 25 kwietnia 2019, 17:43

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 14 kwietnia 2019, 21:12 
Offline
podteczkownik raczkujący

Dołączył(a): niedziela, 13 grudnia 2015, 00:45
Posty: 1
Lokalizacja: lubuskie
model: 4
silnik: 1.9 ABL

Podziękował: 0 razy
Pomógł: 0 razy
Czołem.
Mam problem ze swoim T4 1.9TD abl ze skrzynia DQl . Coś zaczęło rzęzić podczas ruszania z 1 biegu. Hałasuje tylko po wrzuceniu pierwszego biegu i dodaniu gazu, po przełączeniu na wyższe biegi cisza.
Podczas ruszania z 2 cisza. Nie wiem co robić, na remont skrzyni w warsztacie mnie tymczasowo nie stać, jechać autem idzie normalnie, pytanie jak długo ??
Coś podpowiecie?


Góra
  Zobacz profil  
Cytuj  
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 15 kwietnia 2019, 08:25 
Offline
teczkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 21 grudnia 2016, 19:22
Posty: 861
Lokalizacja: KTW
model: Caravelle
silnik: ABeL

Podziękował: 36 razy
Pomógł: 45 razy
Jedyne co mi przychodzi do głowy to prawilne „Jeździć, obserwować”.
Na podstawie opisu to może być wróżenie z fusów.


Góra
  Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  

Administracja t4-forum.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Forum uruchomione w dniu: niedziela, 11 kwietnia 2010, 09:52.
Powered by phpBB