dziwne zachowanie awaryjnych 2,4D 98r
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
krzysztofek
- Forumowicz T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: T4 Caravelle
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
dziwne zachowanie awaryjnych 2,4D 98r
Witam od dwóch dni mam mały problem z awaryjnymi szukałem na forum, ale podobnego przypadku nie znalazłem. Włącznik awaryjnych mam na desce osobno, jak go wcisnę to zaczyna coś tak strasznie szybko cykać, w bezpiecznikach ale kierunki nie migają nie migają też strzałki na desce rozdzielczej. Kierunkowskazy działają bez zarzutu jest tylko problem z awaryjnymi. Nie mam pomysłu za co sie złapać przeglad nie długo, a elektryka u mnie dobrego nie znajdzie. Macie jakieś pomysły? Tak sobie myślę, że to nie przekaźnik skoro wg tego co przeczytałem na forum jest tylko jeden i od kierunków i awaryjnych. Czy w tym przycisku jest przerywacz czy cos takiego? Z drugiej strony to cykanie tak niesie się od bezpieczników a tam przerywacza nie ma tylko przekaźniki? Z elektryki samochodowej jestem dentka :(
-
czarny1x1x
Re: dziwne zachowanie awaryjnych 2,4D 98r
wymień kolego ten klawisz od awaryjnych a problem zniknie ,,w nim jest przerywacz ,, (poprawiono)
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, 7:21 przez czarny1x1x, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
czarny1x1x pisze:,a czy zwykłe kierunki masz czy jaja się też dzieją
wystarczy tylko dokładnie przeczytać co ktoś napiszekrzysztofek pisze:Kierunkowskazy działają bez zarzutu jest tylko problem z awaryjnymi.
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Przerywacz jest zintegrowany z wyłącznikiem tylko w autach z nową deską (trójkątny przycisk awaryjnych), w starszych autach przerywacz znajduje się w skrzynce bezpieczników. Przyczyna usterki zapewne będzie w okablowaniu.