www.t4-forum.pl - Polskie Forum VW T4 Transporter, Multivan, Caravelle, Westfalia: Polskie Forum VW T4 Transporter, Multivan, Caravelle, Camper, Westfalia
nie dość ze lampy tuningowe są tańsze to jeszcze szklane klosze mają przezroczyste więć włozenie soczewki to koszt 50zł i godzina zabawy 8-)[/quote]
Wiem że to nie jest trudne bo tak mam :D
Ale ciągle jednak wokół xenonów rozmowa sie kręci , lampki ładne ale ja jak już to w Projektzwo celuję a na razię jest Bi -xenon na soczewce ale na seryjnym reflektorze plus oryginalne spryskiwacze lamp które biorą hektolitry płynu do spryskiwaczy
Ale ciągle jednak wokół xenonów rozmowa sie kręci , lampki ładne ale ja jak już to w Projektzwo celuję a na razię jest Bi -xenon na soczewce ale na seryjnym reflektorze plus oryginalne spryskiwacze lamp które biorą hektolitry płynu do spryskiwaczy
projectwo hym plastikowe klosze chociaz do twojego przodu kilka ciekawych modeli się pojawilo
Piotr_J pisze:
andrewa1 pisze:
gdzieś juz widzialem te lampy zalozone hymmm... wiem biale t4 w wa-wie :lol:
nie zakładaj tylko tych clear kierunków
niech b... broni zeby auto charakter stracilo :lol:
projectwo hym plastikowe klosze chociaz do twojego przodu kilka ciekawych modeli się pojawilo
Wiem że na pewno coś ciekawego bym znalazł ale te okrągłe lampki mi się tak podobają że na pewno kiedyś sobie kupię
Wiem że na pewno coś ciekawego bym znalazł ale te okrągłe lampki mi się tak podobają że na pewno kiedyś sobie kupię
te okrągle to szklane klosze maja i soczewke zalozyć aaaaaaaajjjjjjjjj aż 8-) się prosi
Oryginalne lampki Projektzwo to jest poprostu poezja nie ważne czy dla starego czy nowego przodu do tego Bi-xenon oryginalne spryskiwacze i jest miodzio
przesylka ze spryskiwaczami dzisiaj doszła i po wtsępnych przymiarkach okazuje się ze bez problemu powinno zdać egzamin kąty spryskiwaczy pasują więc nie trzeba będzie modyfikować niebawem się pochwale oczywiscie w odpowiednim dziale
Oryginalne lampki Projektzwo to jest poprostu poezja nie ważne czy dla starego czy nowego przodu do tego Bi-xenon oryginalne spryskiwacze i jest miodzio
Z tego co mi sie kojarzy nie ma lamp projektzwo bi-xenon czy tez xenon w starym przodzie
Z tego co mi sie kojarzy nie ma lamp projektzwo bi-xenon czy tez xenon w starym przodzie
jak dobrze popatrzysz to te lampy nie nadają się pod xenon mimo ze soczewka jest 8-)
tak jest panie andrewa1 trzeba by bylo wymienic soczewke spolerować szklo no i przedewszystkim zmienic oznaczenia na lampie z HC na DC lub DC/R zeby jezdzic na legalu :lol:
To jest przyjemnosc dla oczu ;) http://img24.imageshack.us/img24/2762/img0590gt.jpg
tak jest panie andrewa1 trzeba by bylo wymienic soczewke spolerować szklo no i przedewszystkim zmienic oznaczenia na lampie z HC na DC lub DC/R zeby jezdzic na legalu :lol:
To jest przyjemnosc dla oczu ;)
Kolego.
Legal jest najważniejszy bo szkoda dowodu np. podczas wyjazdu na wakacje. Ale jest ale... Mój znajomy ma Leona z xenoami fabycznymi. Oglądałem te reflektory z każdej strony. Nie ma żadnych oznaczeń. Co o tym myśleć? Może wypolerować szkło i zostawić tylko napis "Valeo" i "E1" a resztę ... polerka :) wstawić projektory...
Wystarczą zwykłe soczewki i drobna modyfikacja instalacji elektrycznej auta aby cieszyć się doskonałymi światłami w T4 i to z użyciem żarówek H3/H1. Nie trzeba motać się ze spryskami, samopoziomowaniem, oznaczeniami na kloszu.