I ...
Autko żyje jeszcze :?:
T4 2.5 TDI 102KM brak mocy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
panti1801
- Początkujący T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: T4 2.5 TDI 102KM brak mocy
Żyje :) Nie mam teraz za bardzo czasu, żeby pojechać i powalczyć z nim, dopiero jakoś w weekend 21-22 grudnia się wybiorę. Sprawdzę wtedy ten wężyk i kompie i posprawdzam wiązki od N75, N18 i czujnika w IC, może ma jakiś przerwę.
Możliwe żeby katalizator się zapchał i zamulał silnik? Autko ma (jak twierdzi licznik) 400kkm z czego 220k zrobione od momentu kupna 7 lat temu. Z tego co się dowiedziałem nie był to momentalny spadek mocy tylko potrafił jechać normalnie, troche się przymulił, znowu dobrze i znowu muł, jakiś kilka dni spokoju i historia znowu się powtarzała, aż w końcu jest jak jest. Nie było typowego notlauf.
Możliwe żeby katalizator się zapchał i zamulał silnik? Autko ma (jak twierdzi licznik) 400kkm z czego 220k zrobione od momentu kupna 7 lat temu. Z tego co się dowiedziałem nie był to momentalny spadek mocy tylko potrafił jechać normalnie, troche się przymulił, znowu dobrze i znowu muł, jakiś kilka dni spokoju i historia znowu się powtarzała, aż w końcu jest jak jest. Nie było typowego notlauf.
-
panti1801
- Początkujący T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: T4 2.5 TDI 102KM brak mocy
Niestety nie udało się nic zrobić przy autku, skupiliśmy się na wędzeniu wędlin na święta <beer> ;) Dopiero w przyszłym roku weźmiey się dalej do roboty.
Korzystając z okazji chcę życzyć wszystkim Wesołych Świąt :)
Korzystając z okazji chcę życzyć wszystkim Wesołych Świąt :)