do konserwacji progów od spodu jaki spray
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
wandosu
- Początkujący T4
- 1
- Last active: -
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
do konserwacji progów od spodu jaki spray
Witam,na dzień dzisiejszy co polecacie do konserwacji,są puszki a spray tak żeby łatwo było progi na około spryskac,dajcie jakieś nazwy,dzieki
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Last active: -
- Model:
- Auto: t4/t4/t4/sharan
- Opis: ten co walczy
od początku do końca - Lokalizacja: De - KLE
- podziekowal za post: 20 razy
- otrzymal podziekowanie: 41 razy
- Kontakt:
Re: do konserwacji progów od spodu jaki spray
Witaj , pamiętam ,że na forum był poruszany bitex . Nie pamiętam tylko czy będzie dobrzy w sprayu czy tez na pędzel.
Muszę się sam rozejrzeć za czymś takim ,bo moje najmłodsze auto jest z 2000 roku.
Baranek UBS lub Gravit 630 na podwozie. Widziałem kiedyś Mercedesa w NL pomalowanym takim barankiem. Może nie wygląda to super ,bo jak bąble na lakierze ,ale już nic tego nie ruszy.
Do wnętrza progów i zakamarków – Fluid Film lub Valvoline Tectyl w sprayu z sondą.
Nie jestem specjalistą ,więc niech reszta sie wypowie.
Muszę się sam rozejrzeć za czymś takim ,bo moje najmłodsze auto jest z 2000 roku.
Baranek UBS lub Gravit 630 na podwozie. Widziałem kiedyś Mercedesa w NL pomalowanym takim barankiem. Może nie wygląda to super ,bo jak bąble na lakierze ,ale już nic tego nie ruszy.
Do wnętrza progów i zakamarków – Fluid Film lub Valvoline Tectyl w sprayu z sondą.
Nie jestem specjalistą ,więc niech reszta sie wypowie.