koziołek z lodówką - pytanie
-
marck
- Nowy T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: transplantowany
- Kontakt:
koziołek z lodówką - pytanie
Witam
Liczę na pomoc Szanownych Forumowiczów. Otóż posiadam koziołek (wersja z lodówką w stelażu). Zakupiłem go w dość słabym stanie i staram się doprowadzić do stanu używalności. <36>
Po złożeniu pojawił się problem. Otóż z dostępnych części nie udaje mi się zmontować takiej konstrukcji, w które siedzisko (ta część pod 4 literami) byłoby solidnie blokowane.
I tu pojawia się moja prośba. Czy znalazłby się ktoś na tyle miły, że cyknąłby fotkę i opisał system blokowania tegoż oto siedziska ? Będę zobowiązany za pomoc !!! <56> Niestety nie udało mi się odnaleźć takiej informacji zarówno w instrukcji, internecie jak i instrukcji obsługi.
z góry dzięki !
Liczę na pomoc Szanownych Forumowiczów. Otóż posiadam koziołek (wersja z lodówką w stelażu). Zakupiłem go w dość słabym stanie i staram się doprowadzić do stanu używalności. <36>
Po złożeniu pojawił się problem. Otóż z dostępnych części nie udaje mi się zmontować takiej konstrukcji, w które siedzisko (ta część pod 4 literami) byłoby solidnie blokowane.
I tu pojawia się moja prośba. Czy znalazłby się ktoś na tyle miły, że cyknąłby fotkę i opisał system blokowania tegoż oto siedziska ? Będę zobowiązany za pomoc !!! <56> Niestety nie udało mi się odnaleźć takiej informacji zarówno w instrukcji, internecie jak i instrukcji obsługi.
z góry dzięki !
-
Frodo
- Aktywny T4
- 12
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 9 razy
- Kontakt:
Re: koziołek z lodówką - pytanie
Patrząc na siedzenie po prawej masz dźwignie regulacji oparcia a po lewej taka sama do otwierania siedziska.Zdjęcia mogę jutro wstawić.
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 16
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest - Lokalizacja: Bydgoszcz / okolice
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 32 razy
- Kontakt:
-
marck
- Nowy T4
- 12
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: transplantowany
- Kontakt:
Jeśli byś mógł, to byłbym zobowiązany !Frodo pisze:Patrząc na siedzenie po prawej masz dźwignie regulacji oparcia a po lewej taka sama do otwierania siedziska.Zdjęcia mogę jutro wstawić.
A jak jeszcze jak kilka słów napiszesz jak to działa to prawie wniebowzięty <18>
-
Frodo
- Aktywny T4
- 12
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 9 razy
- Kontakt:
Żeby się do niej dostać to trzeba podnieść siedzisko.mariuszgim pisze:Ale czy z lodówką można podnosić siedzisko?
-
MAZZY137
- Stały bywalec
- 10
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: MK1
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 37 razy
- Kontakt:
Czy możecie poinstruować czym różni się lodówka do koziołka od lodówki pod fotel stały?
Czy są one zamienne, które rozwiązanie jest praktyczniejsze (kupiłem auto z 2 koziołkami w 2-gim rzędzie i zastanawiam się nad stałym fotelem za kierowcą).
Allstar / Classic
Czy są one zamienne, które rozwiązanie jest praktyczniejsze (kupiłem auto z 2 koziołkami w 2-gim rzędzie i zastanawiam się nad stałym fotelem za kierowcą).
Allstar / Classic