notri pisze:cyklon rozwiercał - wszystko to samo tylko gwint inny
...wiec nie te same, i sa roznice konstrukcyjne zaleznie od silnika.
Kazdy robi jak chce, ja bym nie wiercil przy ukladzie mocowania hamulca.

notri pisze:cyklon rozwiercał - wszystko to samo tylko gwint inny
Cały czas mówiąc o temacie bierzemy pod uwagą solidne opony. Nikomu myślę o tym wspominać nie trzeba. A dobre i sprawne hamulce z ACV są wystarczające ....... w ACV.xxxkamil pisze:Mała uwaga do tematu, nawet najlepsze tarsze i zaciski nic nie dadzą jeśli opony będą lipne.Co z tego że koła zblokujemy momentalnie skoro opony będą jechać po asfalcie jak po lodzie. Więc ja osobiście inwestuje w lepsze opony bo uważam że sprawne hamulce w ACV sà wystarczające ale to tylko moje zdanie.
No właśnie - czy ja mówiłem coś że to o moje autko chodzi ???? <pajac>Probe041 pisze:Notri co tam teraz masz pod maską, bo nic się nie chwaliłeś? :-D

Nie, o moje! <01>notri pisze:No właśnie - czy ja mówiłem coś że to o moje autko chodzi ???? <pajac>
Po zdjęciu to sa te duże więc może i z młodszego ,dariuspolo pisze:...chemik, przedliftowe byly najwieksze chyba 300mm, dopiero w 2001 wraz z liftem SGA i AXG/V6 w t4 wprowadzono zaciski FNR313mm.
Dam znać jutro bo mają dojść do mnie, jak będą te co mają być to dam namiar na gościa ,Probe041 pisze:Jakbyś miał więcej takich zacisków po 50zł to poproszę komplet :D
dariuspolo pisze:...chemik, przedliftowe byly najwieksze chyba 300mm, dopiero w 2001 wraz z liftem SGA i AXG/V6 w t4 wprowadzono zaciski FNR313mm.
wrzucisz numer ??? masz 819 czy 820 ???barti87 pisze:dariuspolo pisze:...chemik, przedliftowe byly najwieksze chyba 300mm, dopiero w 2001 wraz z liftem SGA i AXG/V6 w t4 wprowadzono zaciski FNR313mm.
ja Mam 2000r AXG i mam już 313mm
"prawie" jak za darmochemik211 pisze:A tu macie następne http://allegro.pl/sharan-galaxy-2-8-v6- ... 77465.html
Myśle czy ich nie kupić na handelbarti87 pisze:"prawie" jak za darmochemik211 pisze:A tu macie następne http://allegro.pl/sharan-galaxy-2-8-v6- ... 77465.html
...skoro masz axg to musisz miec 313, wraz z wprowadzeniem axg i v6 pojawilo sie fnr.barti87 pisze:dariuspolo pisze:...chemik, przedliftowe byly najwieksze chyba 300mm, dopiero w 2001 wraz z liftem SGA i AXG/V6 w t4 wprowadzono zaciski FNR313mm.
mam 820notri pisze:wrzucisz numer ??? masz 819 czy 820 ???barti87 pisze:dariuspolo pisze:...chemik, przedliftowe byly najwieksze chyba 300mm, dopiero w 2001 wraz z liftem SGA i AXG/V6 w t4 wprowadzono zaciski FNR313mm.