zaczepy fotela
-
gomesz
- Forumowicz T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 16
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
zaczepy fotela
witam
otrzymałem do mojego busa fotele na dwie osoby tył srodek,jednak mam problem z ich zamocowaniem gdyz te są na zatrzaski a w podłodze nie widze takich zaczepów no chyba ze są pod płytą co wątpie ,gdzie mam ich szukac i pod jaką nazwą.
otrzymałem do mojego busa fotele na dwie osoby tył srodek,jednak mam problem z ich zamocowaniem gdyz te są na zatrzaski a w podłodze nie widze takich zaczepów no chyba ze są pod płytą co wątpie ,gdzie mam ich szukac i pod jaką nazwą.
-
gomesz
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 16
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: zaczepy fotela
cholipka jest to multiwan,z tym ze auto odkupiłem w niemczech bez foteli a jak mi wiadomo była tam zamontowana platforma dla niepełnosprawnych,Rok 2003 wydaje mi się ze jednak do tych foteli jest potrzebny zatrzask.
-
slimak
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 102
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 310 razy
- Kontakt:
Jeśli w aucie jest oryginalna podłoga z szynami to ciężko będzie zamontować zwykłe fotele z Caravelle czy transportera.
-
Sztembozaurus
- Nowy T4
- 15
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Witam wszystkich, jestem świeżym posiadaczem t4 wiele rzeczy już ciekawych znalazłem na forum, lecz takiej informacji jaka mnie interesuje niestety nie widzę.mam problem z zamontowaniem foteli 2 rząd, gdyż nie mam dziur w podłodze i moje pytanie jest następujące, czy w miejscach na zrobienie dziur na śruby do foteli jest wzmocnienie czy zwykły kawałek blachy bo nie wiem czy będzie możliwość nagwintowania dziur czy trzeba dospawać od spodu jakieś nakrętki , dziękuje z góry za pomoc.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
to ci powinno wiele wyjaśnić:
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=13&t=1458
dotyczy tzw koziołka ale w drugim rzędzie zasada jest ta sama dla wszystkich siedzeń
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=13&t=1458
dotyczy tzw koziołka ale w drugim rzędzie zasada jest ta sama dla wszystkich siedzeń
-
srokkka
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: multivan syncro
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
A może masz fotele z Multivana starszego typu, gdzie fotele /drugi rząd/ były tyłem do kierunku jazdy? Takie fotele muszą mieć otworki z poprzecznym prętem w podłodze i zatrzask na tylnej części podstawy foteli kierowcy i pasażera przedniego. Jeśli więc masz takie fotele, to wymierz/podejrzyj w jakimś Multivanie.