Fotele do T4
-
myszek
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Fotele do T4
Witam Wszystkich Forumowiczów!
Stałem się szczęśliwym posiadaczem T4 2,5 TDI rok 2002 wersja Long, przeszklony blaszak "przerobiony" na multivana. Z przodu dwa pojedyncze fotele z podłokietnikami, drugi rząd do wymiany i rozkładana kanapa. Kłopot mam z drugim rzędem. Po pierwsze inna tapicerka, po drugie potrzebuję z podłokietnikami i obracane. Będę wdzięczny za każdą informację, gdzie oprócz znanej aukcji można szukać takich foteli. Jestem z Trójmiasta, ale mam świadomość, ze u nas nie ma tzw. zagłębia części używanych, więc proszę o pomoc z każdej strony naszego kraju. Chętnie spotkam się z lokalną wspólnotą T4 maniaków. Pozdrawiam. <victory>
Stałem się szczęśliwym posiadaczem T4 2,5 TDI rok 2002 wersja Long, przeszklony blaszak "przerobiony" na multivana. Z przodu dwa pojedyncze fotele z podłokietnikami, drugi rząd do wymiany i rozkładana kanapa. Kłopot mam z drugim rzędem. Po pierwsze inna tapicerka, po drugie potrzebuję z podłokietnikami i obracane. Będę wdzięczny za każdą informację, gdzie oprócz znanej aukcji można szukać takich foteli. Jestem z Trójmiasta, ale mam świadomość, ze u nas nie ma tzw. zagłębia części używanych, więc proszę o pomoc z każdej strony naszego kraju. Chętnie spotkam się z lokalną wspólnotą T4 maniaków. Pozdrawiam. <victory>
-
myszek
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 1
- Model:
- Kontakt:
Re: Fotele do T4
No to jutro zrobię wizję lokalną i opublikuję dokumentację.mirecki.w pisze:najlepiej wrzuć fotkę środka i zobaczymy co ty tam masz za rzeżbę <hi>
-
Fast128
- Początkujący T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Caravelle Long 2001
- Kontakt:
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
W grę wchodzą zapewne fotele z demontażu a nie wyobrażam sobie by w dzisiejszych czasach ktoś zarobkowo zajmował się sprzedażą części samochodowych i jednocześnie nie dawał ogłoszeń w internecie. Jeśli zamieszcza ogłoszenia to niestety u monopolisty, czyli w znanym portalu aukcyjnym. Tak więc pozostaje ci w internecie szukać ogłoszeń foteli do multivana ze swojej okolicy.myszek pisze:Witam Wszystkich Forumowiczów!
Będę wdzięczny za każdą informację, gdzie oprócz znanej aukcji można szukać takich foteli.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Ceny foteli w dobrym stanie do T4 są kosmiczne niestety, ja szukałem codziennie na allegro świeżo wystawionych przez długi okres czasu i jak się aukcja pojawia to od razu trzeba brać zanim ktoś inny to zrobi.
-
canavac
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: benzyna 1997
- Kontakt:
Odkryłem ostatnio, bo też szukam foteli, że na niemieckim e bayu bywają fajne strzały, tyle że dochodzi transport. Niezniszczona trójka z podłokietnikamy poszła za 35 eur. Nikt nie licytował.
-
zoltye30
- Początkujący T4
- 13
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: t4 Caravelle
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Myszek tylko uważaj jak masz zamiar wozić ludzi tym przerobionym "Multivanem" do Rzeszy lub dalej, Kanadyjska Konna sprawdzi po vinie że to blaszak i możesz mieć kłopoty.